Blog

DIY: flytende nelliker

DIY: flytende nelliker

Nok et midtpunkt …. Jeg elsker dette veldig – # dette # et # hjerte # Jeg # liker- # dette

DETTE ER VAKKERT !!!!

Lille søtkrans tørket blomsterkrans Blå krans

DIY: makrame sommerdekorasjon / murkrukke med fiskenett som lykte eller vase – Chalet8

Seilbåter fra DIY drivved med nydelige detaljer. maritim dekorasjon. Sommerpynt | Hvordan

DIY: sommerdekorasjon i Gugelhupf! Når du matcher sommeren, kan du lage din egen individuelle sommerdekorasjon i Gugelhupf. Det er enkelt med de nye trinnvise instruksjonene på bloggen min. Jeg ønsket at denne dekorasjonen skulle minne om sommeren, stranden og havet. Så jeg brukte noen strandfunn som skjell, drivved og steiner. Jeg valgte små sukkulenter som planter. Så hopp over til bloggen og imitere.

Nyfanget fisk🐟🐟🐟 # drivved #ved # fisk # fisk #dekor #gardendekor

sommerdekorasjon laget av papir for å lage deg selv

DIY seilbåter laget av drivved med nydelige detaljer / maritim dekorasjon / sommerdekorasjon | HowTo – YouTube

Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Close
Back to top button
Close
Close